Hjem > Løsninger > Innhold

CMM prinsipper

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Apr 26, 2018
Source:

A. Bevegelsesprinsipp

Flyttende deler er et lag med film for å oppnå deltakelse av fjærbevegelser ved luftflotasjon og granittet dannet mellom styreskinnen, drevet av servosystemet, bevegelseskraften er liten, trenger ikke å bekymre deg for styreskinnslitasje.

3.png

B. Måleprinsipp

For en linjal, når retning og opprinnelse er spesifisert, er linjalen ekvivalent med en tallakse; Hvis to linjer er plassert vinkelrett på hverandre, er den positive retningen til de to linjene spesifisert, og skjæringspunktet er opprinnelsen, og danner dermed et plan rektangulært koordinatsystem. På samme måte er de tre linjene plassert vinkelrett på hverandre, og de tre linjalernes positive retning fastslår at de tre linjene krysser ved opprinnelsen, og danner dermed et rektangulært koordinatsystem.

1.png

2.png

Tre koordinater akse på føringsskinnen med høy presisjon gitter linjal, lesing gitter signal enhet er lesing hodet, relativ bevegelse av gitter linjal og lesehode forårsaker koordinat forandring. Når du spesifiserer tre akselgitterlinjeren "Hjemposisjon", leser lesehodet koordinatene på gjeldende maskinkoordinater, lesehodet overfører dataene til datamaskinen via kontrollsystemet. Så vi kan se dagens sitteverdier på programvaren.

C.Counting prinsippet

1. I koordinatområdet kan du bruke koordinater til å beskrive posisjonen til hvert punkt.
2. En rekke punkter kan brukes matematisk måte å passe geometriske elementer, slik som: overflate, linje, sirkel, sylinder, kjegle, etc.

3. Ved hjelp av geometriske elementskarakteristikker, slik som sirkelens diameter, midtpunktet, vertex-normalvektoren, sylinderens, keglens akse osv. Som kan beregne avstanden mellom de geometriske elementene og måleposisjonen for å danne toleranse evaluering.

4. Kompleks matematisk formel er skrevet inn i programvaren, som kan brukes til å påvise spesielle deler. Gears, blades, buede overflater, datastatistikk, etc.

5. Hovedalgoritmen er den minste firkantede metoden.Behage infrom oss hvis noen spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com


Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.