Hjem > Løsninger > Innhold

Hvordan beregne Coaxiality ved hjelp av CMM

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Nov 16, 2017
Source:

Coaxiality er en vanlig form for toleranse i mekanisk produkttesting. Det er angitt at det og aksen delen, hull hull, aksen og hullet, kan det også bli forstått som: styre avvik graden av den faktiske og referanse-aksen. Måling, coaxiality er vanlige i målingen, de brukte måleutstyr er hovedsakelig3D koordinatsystem måling machine(CMM),CMM er anerkjent som presisjon testutstyr med bedre form-feil.

微信图片_20171116200858.jpg

Metoden for måling av Coaxiality ved hjelp av koordinere måling maskin er vanlige akselinjen metoden, den rett linje og avstand-metoden, akse-metoden er den mest brukte metoden

1. felles akse-metoden

Måle flere sirkulær tverrsnitt på målte elementet og referanse elementer, deretter Sett inn runde sirkelen konstruere en 3D-linje, som en vanlig akse, diameteren på hver sirkel kan være inkonsekvent, og deretter beregne referanseporteføljen målt sylindriske kolonner og felles aksen av coaxiality, ta maksimalt som coaxiality deler. Denne felles aksen ligner en simulert mandrel, så måling av felles akselinjen metoden er nærmest faktiske monteringen av deler.

微信图片_20171116200910.jpg

2. rett linje metode

Sirkelen av tverrsnitt måles på elementer og referanseelementer og deretter disse elementene til å konstruere en 3D rett linje. Coaxiality er omtrent dobbelt så graden av rett linje. Samlet sirklene er beste hele sirkel målt, og hvis de måles i en sektor, feilen beregnet måling programvare kan være stor.

3. avstand metode

Coaxiality er dobbelt så Maksimumsavstanden mellom det målte elementet og basiselementet aksen. Når Maksimumsavstanden mellom det målte elementet og referanseelement beregnes, multipliserer du det med 2. Metoden avstand beregnes ved prosjektering maksimal avstand på et fly, så dette flyet er bedre vinkelrett på aksen brukes som målestokk. Betingelsen er mer egnet for måling av konsentrisitet.


Vennligst infrom oss hvis spørsmål eller råd

Epost:Overseas@CMM-nano.com


Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.