Hjem > Løsninger > Innhold

Hvordan velge UPS for CMM

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Oct 19, 2017
Source:

For det første må du kontrollere at utstyrets kraft, vanligvis vanlig PC eller industriell kraft er rundt 200 w, MAC er i 300 w, server mellom 300 w og 600 w, annet utstyrs kraftverdi kan henvise til brukerhåndboken til enheten .

For det andre bør man kjenne UPS-nominell kraft, det er to metoder: tilsynelatende kraft (VA) og den faktiske utgangseffekten (W), fordi eksistensen av den reaktive kraften forårsaket forskjellene, konverteringsforholdet er: tilsynelatende kraft * effektfaktor = faktisk utgangseffekt.

Kraftfaktoren for sikkerhetskopiering og online-interaktiv er mellom 0,5 og 0,7, og den elektroniske effektfaktoren er vanligvis 0,8.

QQ截图20171019170049.jpg

For å matche UPS med utstyr, bør det være basert på den faktiske utgangseffekten til UPS.

Ifølge bruken av miljøvalg kan det deles inn i industrielle UPS og kommersielle UPS. Industrial UPS tilpasser seg det fiendtlige miljøet, og den kommersielle UPS har høyere miljøkrav.

UPS er vanligvis delt inn i to typer: Industriell frekvens og høy frekvens. Den industrielle frekvensen UPS består av SCR-likeretter, IGBT-omformer, bypass og arbeidsfrekvens boost isolasjonstransformator. Frekvensen til likeretteren og transformatoren er 50Hz.
Høyfrekvente UPS består vanligvis av IGBT høyfrekvente likeretter, batterikonverter, omformer og bypass. IGBT-likeretterbryterfrekvensen er vanligvis i noen få K til titalls KHz, til og med så høy som hundrevis av KHz, sammenlignet med 50 Hz, blir frekvensfrekvensen kalt høyfrekvente UPS.


Vennligst informer oss om eventuelle spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.comForespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.