Hjem > Løsninger > Innhold

Måle feil av CMM (I)

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Dec 29, 2016
Source:

I dagkoordinere måle machine(CMM)mye brukt i industrien, er det en slags generell måleutstyr med høy presisjon, høy effektivitet, er det av verktøy for kvalitetssikring av mekaniske, mold produksjon, bil produksjon, romfart og andre næringer. Derfor er det viktig å bruke CMM i produksjonen.

1. mekanisk feil

CMM selv finnes feil på grunn av deler maskinering, kalibrere og andre faktorer. Vanligvis i henhold til geometriske parametrene for feil i alle grader, dele feil i tre posisjon, 6 rett linje, 9 vinkel feil og 3 rettstillingen. Helt 21 elementer av parameterfeil.

2. måle metoden feil

CMM brukes i størrelse feil måling av deler og komponentene, form og feil måling, spesielt har høy nøyaktighet, høy effektivitet og stor måle området i skjemaet feilmålingen. Og det er mange slags metoder for å måle skjemaet andamp; plassere feil, GB1958-80andlt; Den form og stilling toleranse test regulationsandgt; angitt finnes fem feil deteksjon prinsipp: sammenlignet med ideelle element prinsipper; prinsippet om måling koordinatene; prinsippet om måling karakteristiske parameterne for avvik. Og den viser også mer enn 100 typer målemetoder. Hvis vi ikke bruker riktig oppdagelsen prinsippet ved måling skjemaet andamp; plassere feil, det vil føre til måling feil. Derfor må personer engasjert i drift av CMM være kjent med måle metoden, spesielt metoden for å oppdage formandamp; Plasser feil.

3. menneskelig feil

Felles grunn av menneskelig feil: poeng posten tas under visse belastningsforhold. Menneskelige feil er skjedd når manuell innsamling av poeng, måler hastigheten for hver person er forskjellig, som fører til menneskelige feil. Den andre årsaken til menneskelige feil er at det er vanskelig å samle poeng i retning når måle elementer. Eller hva vi sier ofte at den faktiske målingen og teorien om cosinus feil av måling punkt.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:Overseas@CMM-nano.com

Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.