Hjem > Løsninger > Innhold

Anvendelsen av kontaktløs optisk måleinstrument i plastindustrien

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Feb 01, 2018
Source:

Måleinstrumentet for ikke-kontaktbilde kalles også 2D optisk måleinstrument . Sammenlignet med den tradisjonelle projektoren er målingsnøyaktigheten høyere og operasjonen er mer praktisk. Sammenlignet med kontaktmålingsinstrumentet er det hovedsakelig utstyrt med optisk linse for skanningsmåling, uten direkte kontakt med arbeidsstykket, som er det beste valget for måling av plastindustrien.

微信图片_20180201202846.jpg

For deteksjon av plastprodukter, er de fleste av flyets størrelse, utseende, tykkelse og profil av arbeidsstykket. Den moderne plastbehandlings- og produksjonsindustrien utvikler seg raskt, med den raske utviklingen av moldindustrienes markedskonkurranse. Maskineringssyklusen er forkortet og kostnaden reduseres, men nøyaktigheten reduseres ikke. Derfor, hvordan å forbedre produksjonskapasiteten til prosessutstyr, og ha den effektive kvalitetskontrollmetoden, blir nøkkelen til suksess for plastskimmelindustrien i konkurransen.

For tiden er det i stor plastindustri stor kvalitet og ytelsesforskjell mellom partier, årsaken er at deteksjonsteknologien ikke er kvalifisert. NANO optisk måleinstrument vedtar det originale importerte ytelsesmålesystemet og programvaresystemet, som kan realisere høy effektivitet og nøyaktig massedeteksjon. Passer til presisjonstesting og kvalitetskontroll. Det er mye brukt i maskiner, elektronikk, maskinvare, plast, mold og andre næringer.


Behage infrom oss hvis noen spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com


Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.