Hjem > Løsninger > Innhold

CMMs sammensetning

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Jun 07, 2018
Source:

Tre koordinater måleinstrument er en slags digital teknologi for å omdanne en fysisk gjenstand til en CAD-modell, det er gulvbordet til den geometriske modellen rekonstruksjonsteknologi og produksjonsteknologi, den har også en kraftig målefunksjon, NANO Metrology gir deg den kraftige trekk av tre koordinatmåler.

Først og fremst skal det være kjent at tre-koordinatmåleren består av fire deler, som er det grunnleggende mekaniske systemet, probesystemet , det elektriske styresystemet og databehandlingssystemet. Hovedmaskinens mekaniske system består av tre akser av X-aksen, Y-aksen og Z-aksen. Databehandlingssystemet er måleprogramvaren, som kan behandle den målte deldataverdien og få det endelige resultatet.

På grunn av sin enkle, fornuftige og vitenskapelige funksjon utgjør, er en av de mest effektive å måle og oppnå delstørrelsesdata, den kan brukes til å erstatte dyre kombinasjonsmåler og en rekke overflademålingsverktøy. I tillegg kan også forenkle den komplekse måleoppgaven som krever flere timer å ta dusinvis av minutter eller til og med noen få minutter, denne kraftige effekten kan ikke oppnås med andre måleinstrumenter.

surminS66_副本.jpg

Behage infrom oss hvis noen spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com


Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.