Hjem > Løsninger > Innhold

Utviklingen av måling i fremtiden

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Nov 28, 2016
Source:

Målingen er en gamle og nye virksomhet, det er utviklet sammen med sosiale produksjon og vitenskap teknologi utviklingen. Samtidig markerer det også graden av modernisering av et land måle arbeid. Måle arbeid er en måte å forbedre økonomisk fordel industrielle virksomheter, og er også en forsikring for å forbedre produksjonen og produktkvalitet.

I økonomisk aktivitet, mer enn 80% av industriell produksjon kan bli realisert etter en måling, måling aktiviteter i industrialiserte land bidrar 4% ~ 6% brutto nasjonalprodukt (BNP), måling er "Øye" av industrielle produksjonen. I de siste 25 årene med fremveksten av laser 3D-skanner og optisk teknologi, utviklet måling teknologien den raske utviklingen. Som et resultat, dette feltet vil innse videre utvikling av de nye funksjonene i fremtiden, som vil forbedre kapasiteten, kvalitetskontroll og testing. Nye utviklingsarbeidet vil også resultere i endring av produksjonsprosessen.

Justervesenet testing jobben flyttes fra laboratoriet til produksjon workshop. Nøkkelen til dette skiftet er portabilitet, enkelhet og fleksibilitet av utstyr. I tillegg målingen skal gjennomføres ved ingen menneskelig innblanding, produksjonen vil kunne rette seg etter resultatet av automatisk måling.

Fordi denmåleutstyrer mer og mer nær produksjon verkstedet, det må ha enkelhet og enkel å bruke, som kan gjøre produsenten teste deler. Inspeksjon og kvalitetskontroll av deler vil ikke lenger være en parallell prosess, vil det bli en integrert del av produksjonsprosessen. Måling utføres flere ganger i produksjonsprosessen, dermed er det flere målinger før reservedeler bestå.

Nå må flere og flere operatører utføre kvalitetskontroll og teste direkte i produksjon verkstedet. Så blir måleutstyr mer intuitiv og enkel å bruke og forstå. Hvilket kunnskap drift og nødvendig profesjonell vil også avta.

I fremtiden, erstattes brukerinngripen av automatisk måler systemet. Programmering er trolig bli mareritt av kvalitetskontroll gruppe umiddelbart, vil de være mer tilbøyelig til å vedta fleksibel og intuitiv programvare og maskinvare integrering. På slutten av dagen, det bare litt enkle, derfor kan roboten skille poster og bære på programmering av banen.

Endelig, intelligent målingen vil være en fullstendig reversering av produksjonsprosessen. Basert på automatisertmåling løsning, produksjonsprosess vil innse automatisk retting. Dette konseptet er faktisk et felles ønske fra mange futurists.


Vennligst informer oss om spørsmål eller råd

E-post:Overseas@CMM-nano.com

Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.