Hjem > Løsninger > Innhold

Multifunksjonen til videomålemaskinen

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Dec 14, 2017
Source:

Uansett hvilket instrument, så lenge vi opererer, håper vi alltid at det kan være multifunksjonelt, så hvordan å realisere multifunksjonen til videomålemaskinen.

Som den todimensjonale video måleinstrumentets styringsprogramvare og verktøybytter-enhetskombinasjon av multifunksjonsmaskin kan fullføre gjenstandene i en klemmende multistep-prosess, kan bruk av flere sensing-teknologier også oppnå for en rekke feiloppdagelse av prosjektet på samme instrument, som kan lagre arbeidsstykket fra ett instrument til et annet.

Det er imidlertid mange problemer som må løses

Det er noen problemer som må løses ved å bruke multi-sensing teknologi for å transformere det gamle bilde måleinstrumentet . Selv om det er ganske vanlig å oppgradere enkeltpunktet til bildebehandlingsinstrumentet til skanneutløserhodet, er videosensorhodet begrenset i videomålemaskinen.
Dette skyldes at videosonden ofte er mye tyngre enn utløserhodet, og den mekaniske strukturen til den gamle bildemåleren kan ikke bære vekten
I tillegg krever bruk av videosensorsystemet også en spesiell belysningsenhet, som vanligvis ikke er tilgjengelig på bildemåleren som bruker utløserhodetBehage infrom oss hvis noen spørsmål eller råd

E-post: overseas@cmm-nano.com


Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.