Hjem > Nyheter > Innhold

Innføring av koordinere måle maskin

Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd | Updated: Nov 23, 2017
Source:

I henhold til utviklingen av koordinaten måle maskin, bidra til utviklingen av teknologi og utvikling av instrumentet gjennom ulike måter. Koordinatene måle maskin kan bedre for å oppnå utvikling når holde midten av utviklingen, også å forstå verdien av hele feltet.

QQ截图20171123165410.jpg微信图片_20171123165326.jpg

Profesjonell måling programvare, kan vi vurdere skjemaet egenskaper gjennom disse punktene, og beregne størrelsen og plasseringen. Koordinaten måleinstrument kan brukes til å samle inn data for separasjon poenget med metoden av lignende utløsende probe. Scanning probe av tre-dimensjonale måleinstrumentet har en god naturlig frekvens, har ingen motor eller mekaniske struktur, som er egnet for høy hastighet skanningen. Høy presisjon isolasjon optisk skanning sonde målesystemet, kan direkte gjenspeile avviket i proben, med bedre presisjon og rask dynamiske responsen.

Koordinatsystem måling maskin har en rekke konfigurasjoner og løsninger for høy nøyaktighet skanning sonde, som kan brukes til ulike størrelser og konfigurasjoner CMM. Høy nøyaktighet kontinuerlig skanning hodet er svært godt egnet for innsamling av høy hastighet profil data av boksen og komplekse form arbeidsstykket.


Forespørsel
Your comments are welcome!
For more information about our brand and products, please feel free to contact us!
Please enter your email address:
Kontakt oss
Address: No.55, Gongye No.2 Road, Xi'an National Civil Aerospace Base, Xi'an City, Shaanxi-provinsen i Kina
Tel: +862981538937
Fax: +862989233633
E-mail: overseas@cmm-nano.com
Copyright © Nano (Xi'an) Justervesenet Co., Ltd Alle rettigheter reservert.